Mattor - Mycket fakta och information om Mattor
Mattor i Luleå

Totalt finns det 6 mattföretag som säljer mattor i Luleå och många av dessa har mycket kunnande och erfarenhet av om mattor. Ofta är det besvärligt att den perfekta mattan i Luleå och priserna kan även skilja sig kraftigt åt mellan olika snygga mattor. En klar fördel är om man kan hitta en mattfirma som har sina regelbundna reor på kvalitetsmattor eller äkta mattor. Man kan också jämföra olika företag som säljer mattor på nätet.


Det finns många företag i Luleå som har många mattor och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och mattsortiment, men kolla först med dem i Luleå. När du kontaktar någon angående mattor är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av matta och vilken storlek och färg mattan ska ha. Bäst information och många bra idéer får om detta genom att besöka några mattföretags hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt på mattor i Luleå genom att kolla med något mattföretag nedan eller söka vidare på nätet:


Alla mattor i Luleå

Möbelhuset Skinnmöbler AB

Betongvägen 11

973 45 Luleå

Svebo Möbler

Hällbruksgatan 23

974 35 Luleå

EM Storheden

Betongvägen 1L

973 45 Luleå

JYSK

Storhedsvägen 10

973 45 Luleå

Antnäs Möbler

Sörbyvägen 8

975 92 Luleå


Fler inom mattfirmor i Luleå

Colorama/Hellgrens Färghus AB

Hummergatan 5

973 34 Luleå