A--0A-EX - EX - U2-0

Mattor hos Backlunds Möbler

Mattor hos Backlunds Möbler i Linghed I Linghed finns endast ett mattföretag som erbjuder orientaliska mattor nämligen Backlunds Möbler. Då både pris och kvalitén kan variera på orientaliska mattor och därför är det bra att kolla med andra mattaffärer där du kan hitta en matta i Dalarna.

Glöm inte att priserna på mattor på små orter oftast kan vara lägre så därför bör du undersöka med flera som säljer mattor från en något mindre ort liknande Linghed. Eftersom det inte finns så många som levererar mattor på samma ort som Backlunds Möbler så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer golvmatta eller eller barnmatta på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Backlunds Möbler först eftersom där kan du säkert hitta en stor och härlig matta.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med mattbutiker liknande Backlunds Möbler för att få hjälp att hitta den mattan som du vill ha enligt nedan:


Backlunds Möbler


Häradsvägen 19
790 25   Linghed
0246-221 03

Köp Mattor hos

Hitta snyggast mattor hos


Allt intressant om mattorna

Här kan du hitta massor med intressanta fakta om mattor men också en del kul och lustiga saker gällande andra golvbeklädnader.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Mattor
Till förstasidan på www.mattor.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
MattyperOrientaliskaMattformerNyheter