A--0A-EX - EX - U2-0

Mattor hos Tofta Möbel

Mattor hos Tofta Möbel i Gotlands Tofta I Gotlands Tofta finns endast ett mattföretag som erbjuder orientaliska mattor nämligen Tofta Möbel. Då både pris och kvalitén kan variera på orientaliska mattor och därför är det bra att kolla med andra mattaffärer där du kan hitta en matta i Gotlands län.

Glöm inte att priserna på mattor på små orter oftast kan vara lägre så därför bör du undersöka med flera som säljer mattor från en något mindre ort liknande Gotlands Tofta. Eftersom det inte finns så många som levererar mattor på samma ort som Tofta Möbel så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer golvmatta eller eller barnmatta på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Tofta Möbel först eftersom där kan du säkert hitta en stor och härlig matta.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med mattbutiker liknande Tofta Möbel för att få hjälp att hitta den mattan som du vill ha enligt nedan:


Tofta Möbel


Toftavägen 260
622 65   Gotlands Tofta
0498-26 50 05

Köp Mattor hos

Hitta snyggast mattor hos


Allt intressant om mattorna

Här kan du hitta massor med intressanta fakta om mattor men också en del kul och lustiga saker gällande andra golvbeklädnader.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Mattor
Till förstasidan på www.mattor.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
MattyperOrientaliskaMattformerNyheter