A--0A-EX - EX - U2-0

Mattor hos Bagarmossens Kemtvätt & Mattor

Mattor hos Bagarmossens Kemtvätt & Mattor i Bagarmossen I Bagarmossen finns endast ett mattföretag som erbjuder orientaliska mattor nämligen Bagarmossens Kemtvätt & Mattor. Då både pris och kvalitén kan variera på orientaliska mattor och därför är det bra att kolla med andra mattaffärer där du kan hitta en matta i Stockholms län.

Glöm inte att priserna på mattor på små orter oftast kan vara lägre så därför bör du undersöka med flera som säljer mattor från en något mindre ort liknande Bagarmossen. Eftersom det inte finns så många som levererar mattor på samma ort som Bagarmossens Kemtvätt & Mattor så kan det ändå vara bra att leta efter någon mer golvmatta eller eller barnmatta på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Bagarmossens Kemtvätt & Mattor först eftersom där kan du säkert hitta en stor och härlig matta.

H-EX - EX - U2-1

Lättast kommer du i kontakt med mattbutiker liknande Bagarmossens Kemtvätt & Mattor för att få hjälp att hitta den mattan som du vill ha enligt nedan:


Bagarmossens Kemtvätt & Mattor


Svartågatan 2 B
128 45   Bagarmossen
08-39 25 20

Köp Mattor hos

Hitta snyggast mattor hos


Allt intressant om mattorna

Här kan du hitta massor med intressanta fakta om mattor men också en del kul och lustiga saker gällande andra golvbeklädnader.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Mattor
Till förstasidan på www.mattor.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
MattyperOrientaliskaMattformerNyheter